Content missing
Capricciosa kiviahjupizza
Suitsuse singi ja mahlakate šampinjonidega mahedamaitseline krõbeda põhjaga kiviahjupizza.
PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: juust (20%), suitsusink ja suitsuliha 12% [sealiha , joogivesi, sool, dekstroos, stabilisaator (E450), antioksüdant (E301), säilitusaine (E250), suitsu lõhna –ja maitseaine], tomatipasta, šampinjonid (7%), joogivesi, tomatid, suhkur, sool, maitsetaimed (pune,basiilik, küüslauk), paprika ekstrakt.
100 g kohta | |
---|---|
ENERGIASISALDUS | 803 kJ / 192 kcal |
RASVAD | 7,3 g |
– millest küllastunud rasvhapped | 3,8 g |
SÜSIVESIKUD | 21 g |
– millest suhkur | 1,5 g |
VALGUD | 10 g |
SOOL | 0,9 g |
Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.