Grandiosa Hakkliha perepizza - Grandiosa

Grandiosa Hakkliha perepizza

Pizza veisehakkliha, sibula ja juustu kattega

Särtsakas pannipizza hakkliha, rohke juustu, punase sibula ja mahlase tomati kattega.

Koostisosad

NISUJAHU, joogivesi, JUUST 20% (mozzarella, Edami), tomatipüree, hakkliha 9% (veiseliha 74%, joogivesi, sool, suhkur, vürtsid, stabilisaatorid E450 ja E451), punane sibul 4%, VÕI,
rapsiõli, suhkur, sool, pärm, maitsetaim ja vürtsid (s.h. küüslauk, Cayenne`i pipar), lõhna -ja maitseaine, emulgaator (E471), paksendaja (E412), jahuparandaja (askorbiinhape), happesuse regulaator (õunhape).

Toitumisalane teave

100 g kohta
ENERGIASISALDUS 905 kJ / 216 kcal
RASVAD 9,8 g
– millest küllastunud rasvhapped 4,4 g
SÜSIVESIKUD 21 g
– millest suhkur 2,8 g
VALGUD 10 g
SOOL 1,1 g

Valmistamine

Ahjus 225°C
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat plaadi või resti peal ahju keskmises osas 12-15 minutit või kuni juust on sulanud. NB! Küpseta pizzat ahju alumises osas, kui soovid eriti krõbedat põhja. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine

säilib temperatuuril -18 °C või külmemas
Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada!

Pakendi info

Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Kategooria:

Content missing