Content missing
Grandiosa Hakkliha perepizza
Pizza veisehakkliha, sibula ja juustu kattega
Särtsakas pannipizza hakkliha, rohke juustu, punase sibula ja mahlase tomati kattega.
NISUJAHU, joogivesi, JUUST 20% (mozzarella, Edami), tomatipüree, hakkliha 9% (veiseliha 74%, joogivesi, sool, suhkur, vürtsid, stabilisaatorid E450 ja E451), punane sibul 4%, VÕI,
rapsiõli, suhkur, sool, pärm, maitsetaim ja vürtsid (s.h. küüslauk, Cayenne`i pipar), lõhna -ja maitseaine, emulgaator (E471), paksendaja (E412), jahuparandaja (askorbiinhape), happesuse regulaator (õunhape).
100 g kohta | |
---|---|
ENERGIASISALDUS | 905 kJ / 216 kcal |
RASVAD | 9,8 g |
– millest küllastunud rasvhapped | 4,4 g |
SÜSIVESIKUD | 21 g |
– millest suhkur | 2,8 g |
VALGUD | 10 g |
SOOL | 1,1 g |
Ahjus 225°C
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat plaadi või resti peal ahju keskmises osas 12-15 minutit või kuni juust on sulanud. NB! Küpseta pizzat ahju alumises osas, kui soovid eriti krõbedat põhja. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
säilib temperatuuril -18 °C või külmemas
Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada!
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.