Content missing
Mozzarella kiviahjupizza
Mahlane mozzarella juust, suviselt aromaatne basillik, küpsed tomatid ja kvaliteetne tomatipasta moodustavad rikkaliku katte tõelistele pizzagurmaanidele.
PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: mozzarella juust 20%, tomatipüree, tomat 10%, taimne õli ja taimsed rasvad (raps,shea, kookos), sibul, või, suhkur, maitsetaimed ja vürtsid (s.h. basiilik, küüslauk), looduslik lõhna- ja maitseaine, sool, spinat, piimavalk, pärmiekstrakt, emulgaator (E331), happesuse regulaator (sidrunhape).
100 g kohta | Portsjoni (175g) kohta | % võrdluskogusest portsjoni kohta | |
---|---|---|---|
ENERGIASISALDUS | 1092 kJ / 261 kcal | 1911 kJ / 457 kcal | 23% |
RASVAD | 14 g | 24 g | 35% |
– millest küllastunud rasvhapped | 5,1 g | 8,9 g | 44% |
SÜSIVESIKUD | 23 g | 40 g | 15% |
– millest suhkur | 2,2 g | 3,8 g | 4% |
VALGUD | 10 g | 18 g | 36% |
SOOL | 1,2 g | 2,1 g | 34% |
Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.