Mozzarella kiviahjupizza - Grandiosa

Mozzarella kiviahjupizza

Kiviahjupizza mozzarella juustu, tükeldatud tomatite ja pesto kattega.

Mahlane mozzarella juust, suviselt aromaatne basillik, küpsed tomatid ja kvaliteetne tomatipasta moodustavad rikkaliku katte tõelistele pizzagurmaanidele.

Koostisosad

PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.

TÄIDIS: mozzarella juust 20%, tomatipüree, tomat 10%, taimne õli ja taimsed  rasvad (raps,shea, kookos), sibul, või, suhkur, maitsetaimed ja vürtsid (s.h. basiilik, küüslauk), looduslik lõhna- ja maitseaine, sool, spinat, piimavalk, pärmiekstrakt, emulgaator (E331), happesuse regulaator (sidrunhape).

Toitumisalane teave

100 g kohta Portsjoni (175g) kohta % võrdluskogusest portsjoni kohta
ENERGIASISALDUS 1092 kJ / 261 kcal 1911 kJ / 457 kcal 23%
RASVAD 14 g 24 g 35%
– millest küllastunud rasvhapped 5,1 g 8,9 g 44%
SÜSIVESIKUD 23 g 40 g 15%
– millest suhkur 2,2 g 3,8 g 4%
VALGUD 10 g 18 g 36%
SOOL 1,2 g 2,1 g 34%

Valmistamine

Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine

SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.

Pakendi info

Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Kategooria:

Content missing