Pepperoni perepizza - Grandiosa

Pepperoni perepizza

Pizza pepperoni ja juustu kattega

Kergelt vürtsikas pannipizza pepperoni vorsti, rohke juustu ja mahlase tomati kattega.

Koostisosad

NISUJAHU, joogivesi, JUUST 22% (mozzarella, Edami), tomatipüree, pepperoni 12% (veiseliha ja veiserasv, sealiha, joogivesi, vürtsid, kartulitärklis, sool, NISUKIUD, suhkur, PIIMAVALK, kartulivalk, stabilisaatorid E450 ja E451, glükoos, säilitusaine E250, suitsu lõhnaja maitseaine, antioksüdant E301 ja rosmariiniekstrakt), rapsiõli, suhkur, sool, pärm, vürtsid (s.h.pune, Cayenne`i pipar), lõhna-ja maitseaine, emulgaator E471, paksendaja E412, jahuparandaja askorbiinhape, happesuse regulaator õunhape.

Toitumisalane teave

100 g kohta
ENERGIASISALDUS 918 kJ / 219 kcal
RASVAD 9,5 g
– millest küllastunud rasvhapped 4,7 g
SÜSIVESIKUD 22 g
– millest suhkur 2,8 g
VALGUD 11 g
SOOL 1,3 g

Valmistamine

Ahjus 225°C.
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat plaadi või resti peal ahju keskmises osas 12-15 minutit või kuni juust on sulanud. NB! Küpseta pizzat ahju alumises osas, kui soovid eriti krõbedat põhja. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine

säilib temperatuuril -18 °C või külmemas
Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada!

Pakendi info

Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Kategooria:

Content missing