Content missing
Pepperoni perepizza
Kergelt vürtsikas pannipizza pepperoni vorsti, rohke juustu ja mahlase tomati kattega.
NISUJAHU, joogivesi, JUUST 22% (mozzarella, Edami), tomatipüree, pepperoni 12% (veiseliha ja veiserasv, sealiha, joogivesi, vürtsid, kartulitärklis, sool, NISUKIUD, suhkur, PIIMAVALK, kartulivalk, stabilisaatorid E450 ja E451, glükoos, säilitusaine E250, suitsu lõhnaja maitseaine, antioksüdant E301 ja rosmariiniekstrakt), rapsiõli, suhkur, sool, pärm, vürtsid (s.h.pune, Cayenne`i pipar), lõhna-ja maitseaine, emulgaator E471, paksendaja E412, jahuparandaja askorbiinhape, happesuse regulaator õunhape.
100 g kohta | |
---|---|
ENERGIASISALDUS | 918 kJ / 219 kcal |
RASVAD | 9,5 g |
– millest küllastunud rasvhapped | 4,7 g |
SÜSIVESIKUD | 22 g |
– millest suhkur | 2,8 g |
VALGUD | 11 g |
SOOL | 1,3 g |
Ahjus 225°C.
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat plaadi või resti peal ahju keskmises osas 12-15 minutit või kuni juust on sulanud. NB! Küpseta pizzat ahju alumises osas, kui soovid eriti krõbedat põhja. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
säilib temperatuuril -18 °C või külmemas
Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada!
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.