Content missing
BBQ chicken kiviahjupizza
BBQ-maitselise kanafilee, tšilli-peperoni ja punase sibulaga kiviahjupizza.
PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: tomatipüree, juust (13%), küpsetatud kanafilee (10%), joogivesi, tšilli – peperoni (2,9%) [sisaldab säilitusainet (E211)], punane sibul (2,4%), suhkur, sool, pruun suhkur, kartulijahu, vürtsid ja maitsetaimed (s.h. cayenne’i pipar, jalapeno pipar, koriander, lambalääts, köömen, apteegitill, muskaatpähkel, küüslauk), vürtsiekstrakt, suitsu lõhna- ja maitseaine, kohv, happesuse regulaator õunhape (E296), dekstroos.
100 g kohta | Portsjoni (175g) kohta | % võrdluskogusest portsjoni kohta | |
---|---|---|---|
ENERGIASISALDUS | 850 kJ /200 kcal | 1320 kJ / 310 kcal | 16 % |
RASVAD | 5,7 g | 8,8 g | 13 % |
– millest küllastunud rasvhapped | 2,3 g | 3,6 g | 18 % |
SÜSIVESIKUD | 27 g | 42 g | 16 % |
– millest suhkur | 2 g | 3,1 g | 3 % |
VALGUD | 9,7 g | 15 g | 30 % |
SOOL | 1,4 g | 2,2 g | 37 % |
Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.