BBQ chicken kiviahjupizza - Grandiosa

BBQ chicken kiviahjupizza

Kiviahjupizza kanafilee, tšilli-peperoni ja punase sibula kattega

BBQ-maitselise kanafilee, tšilli-peperoni ja punase sibulaga kiviahjupizza.

Koostisosad

PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: tomatipüree, juust (13%), küpsetatud kanafilee (10%), joogivesi, tšilli – peperoni (2,9%) [sisaldab säilitusainet (E211)], punane sibul (2,4%), suhkur, sool, pruun suhkur, kartulijahu, vürtsid ja maitsetaimed (s.h. cayenne’i pipar, jalapeno pipar, koriander, lambalääts, köömen, apteegitill, muskaatpähkel, küüslauk), vürtsiekstrakt, suitsu lõhna- ja maitseaine, kohv, happesuse regulaator õunhape (E296), dekstroos.

Toitumisalane teave

100 g kohta Portsjoni (175g) kohta % võrdluskogusest portsjoni kohta
ENERGIASISALDUS 850 kJ /200 kcal 1320 kJ / 310 kcal 16 %
RASVAD 5,7 g 8,8 g 13 %
– millest küllastunud rasvhapped 2,3 g 3,6 g 18 %
SÜSIVESIKUD 27 g 42 g 16 %
– millest suhkur 2 g 3,1 g 3 %
VALGUD 9,7 g 15 g 30 %
SOOL 1,4 g 2,2 g 37 %

Valmistamine

Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine

SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.

Pakendi info

Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Kategooria:

Content missing