Pepperoni kiviahjupizza - Grandiosa

Pepperoni kiviahjupizza

Kiviahjupizza pepperoni vorsti, suitsusingi, kebabiliha ja tšilli-peperoni kattega

Lihaarmastajate tõeline lemmik – pepperoni vorsti, singi ja kebabilihaga kiviahjupizza.

Koostisosad

PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.

TÄIDIS:  juust (28%), tomatipüree, pepperoni vorst (11%) [sealiha, searasv, sool, dekstroos, vürtsid ja vürtsiekstraktid (s.h.paprika,  tšillipipar ja küüslauk), antioksüdant (E301), säilitusaine (E250)], joogivesi, vürtsid ja vürtsiekstraktid (s.h. pune, küüslauk ja must pipar), sool, suhkur, pärmiekstrakt.

Toitumisalane teave

100 g kohta
ENERGIASISALDUS 1121 kJ / 268 kcal
RASVAD 13 g
– millest küllastunud rasvhapped 5,3 g
SÜSIVESIKUD 23 g
– millest suhkur 1,4 g
VALGUD 13 g
SOOL 1,4 g

Valmistamine

Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine

SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.

Pakendi info

Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Kategooria:

Content missing