Content missing
Pepperoni kiviahjupizza
Lihaarmastajate tõeline lemmik – pepperoni vorsti, singi ja kebabilihaga kiviahjupizza.
PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: juust (28%), tomatipüree, pepperoni vorst (11%) [sealiha, searasv, sool, dekstroos, vürtsid ja vürtsiekstraktid (s.h.paprika, tšillipipar ja küüslauk), antioksüdant (E301), säilitusaine (E250)], joogivesi, vürtsid ja vürtsiekstraktid (s.h. pune, küüslauk ja must pipar), sool, suhkur, pärmiekstrakt.
100 g kohta | |
---|---|
ENERGIASISALDUS | 1121 kJ / 268 kcal |
RASVAD | 13 g |
– millest küllastunud rasvhapped | 5,3 g |
SÜSIVESIKUD | 23 g |
– millest suhkur | 1,4 g |
VALGUD | 13 g |
SOOL | 1,4 g |
Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.