Hawaii kiviahjupizza - Grandiosa

Hawaii kiviahjupizza

Kiviahjupizza singi ja ananassi kattega.

Mõnusalt krõbeda põhjaga mahedamaitselise kiviahjupizza rikkaliku katte moodustavad sink, ananass ja juust.

Koostisosad

PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.

TÄIDIS: juust (20%), suitsusink ja suitsuliha (12%) [sealiha 80%, sool, dekstroos, stabilisaator (E450), antioksüdant (E301), säilitusaine (E250), suitsu lõhna- ja maitseaine], ananass (11%), tomatipüree, vürtsid ja maitsetaimed (s.h. pune, tšillipipar, küüslauk, vürtsköömen), suhkur, sool, pärmiekstrakt, lõhna- ja maitseaine.

Toitumisalane teave

100 g kohta Portsjoni (175g) kohta % võrdluskogusest portsjoni kohta
ENERGIASISALDUS 910 kJ / 210 kcal 1580 kJ / 370 kcal 18%
RASVAD 8,1 g 14 g 20%
– millest küllastunud rasvhapped 4,2 g 7,4 g 37%
SÜSIVESIKUD 23 g 40 g 15%
– millest suhkur 2,8 g 4,9 g 5%
VALGUD 11 g 19 g 39%
SOOL 1,2 g 2,1 g 35%

Valmistamine

Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine

SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.

Pakendi info

Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Kategooria:

Content missing