Content missing
Hawaii kiviahjupizza
Mõnusalt krõbeda põhjaga mahedamaitselise kiviahjupizza rikkaliku katte moodustavad sink, ananass ja juust.
PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: juust (20%), suitsusink ja suitsuliha (12%) [sealiha 80%, sool, dekstroos, stabilisaator (E450), antioksüdant (E301), säilitusaine (E250), suitsu lõhna- ja maitseaine], ananass (11%), tomatipüree, vürtsid ja maitsetaimed (s.h. pune, tšillipipar, küüslauk, vürtsköömen), suhkur, sool, pärmiekstrakt, lõhna- ja maitseaine.
100 g kohta | Portsjoni (175g) kohta | % võrdluskogusest portsjoni kohta | |
---|---|---|---|
ENERGIASISALDUS | 910 kJ / 210 kcal | 1580 kJ / 370 kcal | 18% |
RASVAD | 8,1 g | 14 g | 20% |
– millest küllastunud rasvhapped | 4,2 g | 7,4 g | 37% |
SÜSIVESIKUD | 23 g | 40 g | 15% |
– millest suhkur | 2,8 g | 4,9 g | 5% |
VALGUD | 11 g | 19 g | 39% |
SOOL | 1,2 g | 2,1 g | 35% |
Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.