Superiore for meat lovers kiviahjupizza - Grandiosa

Superiore for meat lovers kiviahjupizza

Kiviahjupizza pepperoni vorsti, suitsusingi, kebabiliha ja tšilli-peperoni kattega

Lihaarmastajate tõeline lemmik – pepperoni vorsti, singi ja kebabilihaga kiviahjupizza.

Koostisosad

PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.

TÄIDIS: tomatipüree,  juust 14%, pepperoni vorst 6% (sealiha, searasv, sool, dekstroos, vürtsid, antioksüdandid rosmariiniekstrakt ja E301, säilitusaine (E250), suitsusink ja suitsusliha 5 % (sealiha, joogivesi, sool, dekstroos, suitsu lõhna- ja maitseaine, stabilisaator E450, antioksüdant E301, säilitusaine E250), kebabi liha 5% (veiseliha, joogivesi, vürtsid, sool, suhkur), taimne õli ja taimsed rasvad (raps, shea, kookos), tšilli -peperoni 2 % (sisaldab säilitusainet E211), sibul, suhkur,vürtsid ja maitsetaimed (s.h.tšilli, küüslauk, basiilik), naturaalsed lõhna – ja maitseained, sool.

Toitumisalane teave

100 g kohta Portsjoni (175g) kohta % võrdluskogusest portsjoni kohta
ENERGIASISALDUS 990 kJ / 237 kcal 1733 kJ / 414 kcal 21%
RASVAD 11 g 19 g 28%
– millest küllastunud rasvhapped 3,6 g 6,3 g 32%
SÜSIVESIKUD 23 g 40 g 15%
– millest suhkur 2 g 3,4 g 4%
VALGUD 10 g 18 g 37%
SOOL 1,2 g 2,2 g 36%

Valmistamine

Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine

SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.

Pakendi info

Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Kategooria:

Content missing