Content missing
Superiore for meat lovers kiviahjupizza
Lihaarmastajate tõeline lemmik – pepperoni vorsti, singi ja kebabilihaga kiviahjupizza.
PITSA PÕHI: nisujahu, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: tomatipüree, juust 14%, pepperoni vorst 6% (sealiha, searasv, sool, dekstroos, vürtsid, antioksüdandid rosmariiniekstrakt ja E301, säilitusaine (E250), suitsusink ja suitsusliha 5 % (sealiha, joogivesi, sool, dekstroos, suitsu lõhna- ja maitseaine, stabilisaator E450, antioksüdant E301, säilitusaine E250), kebabi liha 5% (veiseliha, joogivesi, vürtsid, sool, suhkur), taimne õli ja taimsed rasvad (raps, shea, kookos), tšilli -peperoni 2 % (sisaldab säilitusainet E211), sibul, suhkur,vürtsid ja maitsetaimed (s.h.tšilli, küüslauk, basiilik), naturaalsed lõhna – ja maitseained, sool.
100 g kohta | Portsjoni (175g) kohta | % võrdluskogusest portsjoni kohta | |
---|---|---|---|
ENERGIASISALDUS | 990 kJ / 237 kcal | 1733 kJ / 414 kcal | 21% |
RASVAD | 11 g | 19 g | 28% |
– millest küllastunud rasvhapped | 3,6 g | 6,3 g | 32% |
SÜSIVESIKUD | 23 g | 40 g | 15% |
– millest suhkur | 2 g | 3,4 g | 4% |
VALGUD | 10 g | 18 g | 37% |
SOOL | 1,2 g | 2,2 g | 36% |
Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja kartongpakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida segapakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.